Què és l’aigua Kangen?

Kang significa “tornar a l’origen” en japonès. Kang Water® és aigua alcalina produïda per les màquines de ionització alcalina i filtració d’aigua de Enagic. Durant més de 40 anys, Kang Water® s’ha utilitzat al Japó per ajudar a restaurar el cos al seu estat original, alcalí. Aquestes màquines poden transformar la seva aigua corrent i ordinària en aigua potable alcalina de sabor fresc i saludable. Kang Water® és superior a l’aigua de l’aixeta i purificada.

Les propietats de l’aigua Kangen

comprar aigua kangen martorell
Rica en Hidrògen

L’aigua que és rica en hidrògen té una alta concentració d’hidrògen molecular (H2). L’hidrògen molecular és un eficient antioxidant que es difon ràpidament a través de les membranes cel·lulars, redueix els radicals lliures i suprimeix estrès oxidatiu.

Mitjançant el procés d’electròlisi, l’aigua de la seva aixeta es converteix en Kang Water® rica en hidrògen.

Oxidació

Les reaccions d’oxidació en el cos poden produir radicals lliure. Els antioxidants acaben aquestes reaccions, però les taxes elevades d’oxidants i insuficients antioxidants en el cos causen estrès oxidatiu. Un subministrament constant de fonts externes d’antioxidants ha de ser part de la dieta diària, per reduir l’estrès oxidatiu i el dany relacionat.

Aquesta és la raó per la qual tothom hauria de no només preocupar-se per la quantitat d’aigua que beuen, sinó també per la qualitat. Tots dos són essencials per al nostre benestar.

aigua kangen martorell
propietats aigua kangen
Alcalí

A l’igual que amb la majoria de les coses a la vida, la salut òptima comença amb l’equilibri. Els nostres cossos han de mantenir un equilibri de pH de 7.365, que és lleugerament alcalí.

S’usa una escala de pH per determinar si una substància és àcida o alcalina.

En aquesta escala 7.0 és neutra. Qualsevol cosa per sobre de 7 és alcalina i qualsevol cosa per sota de 7 es considera àcida.

Canvia la teva aigua, canvia la teva vida!

Diferents tipus d’aigua

Aigua forta

No apta per beure. Aigua super Alcalina preserva la higiene en la seva vida diària a causa del seu fort efecte de neteja.

Té beneficis de dissolució i conducció de la calor. Ús: preparació i neteja d’aliments.

Aigua Kangen

Aquest tipus d’aigua és ideal per beure i cuinar sa. L’aigua rica en hidrogen i reduïda en forma electrolítica, funciona treballa per restaurar el seu cos a un estat més alcalí, que és òptim per a una bona salut. Ús: beure, preparar aliments, cafè i te, sopes i guisats, i regar les plantes.

Kang Water® també és amigable amb el seu pressupost i amb el medi ambient. ‘Oblideu-vos de comprar i emmagatzemar totes aquestes costoses ampolles plàstiques d’aigua!

Aigua neta

Elimina el clor, l’òxid i la terbolesa per crear una aigua potable deliciosa. El filtre de neteja d’aigua de tres capes i alta potència elimina no només el clor, sinó també matèries com l’òxid i les impureses.

Obtindrà deliciosa aigua neta que conté minerals.

Aigua de bellesa

No per beure. Aquesta aigua lleugerament àcida és reconeguda pels seus efectes astringents. És excel·lent per a una neteja suau i cura de la bellesa.

Ús: rentat de cara, cura de cabells, cura de mascotes, polit, neteja i conservació d’aliments congelats.

Aigua àcida forta

No apta per beure. Aquesta aigua té propietats desinfectants. Utilitza aigua àcida forta per desinfectar els estris de cuina, els taulells i més per evitar la contaminació creuada.

Usos: neteja i desinfecció, higiène, i operació comercial.

SOM DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE ENAGIC
distribuidor aigua kangen martorell
comprar aigua kangen martorell
El poderós antioxidizador

El K8 (Kang 8) és la màquina antioxidant més potent de Enagic, amb 8 plaques de titani recobertes de platí per millorar la ionització l’aigua i augmentar el potencial de producció d’antioxidants.

El Model d’ús domèstic de Platinium definitiu

Completament equipat amb una càmera d’electròlisi incorporada, i amb un gran panell LCD i missatges de veu clars, el SD501 Platinum convenç per la seva qualitat i fiabilitat de llarga data. A l’igual que l’original, les plaques de titani recobertes de platí-7 comprenen la càmera d’electròlisi.

instalacion agua kangen martorell
propiedades agua kangen
Ion mineral Spa de Aigua

El NOU sistema exclusiu de spa a casa ANESPA DX transforma el seu bany comú en un balneari natural d’aigües termals.
ANESPA DX produeix un corrent continu d’aigua mineral ionitzada saludable. Amb un nou cartutx de ceràmica més gran que elimina gairebé el 100% de l’clor i altres substàncies nocives en l’aigua de la seva aixeta, i afegeix minerals assegurances i hidratants que són saludables per a la pell i el cabell. Gaudiu d’una bella dutxa o bany en l’aigua termal de ANESPA DX!

Certificacions ISO
agua kangen martorell

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES