Oferim tallers continus, setmanals o intensius de cap de setmana, per millorar les teves habilitats, autoestima, autoconeixement, benestar i felicitat.

Tallers de relaxació, meditació, autoestima, intel-ligència emocional.

La nostra formació pràctica i vivencial t’ajudarà a resoldre les dificultats que puguis trobar en el teu entorn professional i potenciar les teves qualitats.

Tallers per parlar en públic, lideratge, treball en equip, comunicació, coaching.

Què es pot aconseguir amb el treballador:
Més integració i una millora de l’actitud i empatia en vers l’empresa.

Què aporten:
Millora en la producció, millor actitud, més integració i resolució amb el treball, millora de l’estat d’anim.

Meditacions

Mindfulness

El Mindfulness, atenció plena o consciència de ser, ens aporta major contacte amb el present i ens permet viure la nostra vida més plena.

Sovint ens convertim en els nostres pensaments. Sovint, sense ser conscients, som el nostre mal humor. Tenim una ment molt reactiva. Sempre jutjant, sempre interpretant i analitzant tot i a tots. Reaccionem davant les situacions i persones fent servir el nostre “pilot automàtic” i vam entrar en un caos cíclic del quin costa sortir.

Per sortir d’aquí, cal saber parar, observar i donar una resposta adequada. Per a això cal entrenar la ment. Tot està en la ment. Amb els teus pensaments pots crear el caos a la teva vida o la tranquil·litat i el benestar.

Aquest curs és una introducció a la meditació a la calma mental, l’atenció plena i la concentración. La meditació no és difícil, ni una cosa estranya, sinó que forma part de la nostra pròpia naturalesa.

Descarregar PDF

Meditacions

Dinàmiques Osho

Una manera divertida de descobrir-te, de despertar la teva vitalitat, la teva alegria … de recuperar la teva “naturalitat”, de connectar amb la teva pau interior.

Meditació significa el goig d’estar a soles amb tu mateix. En meditar sents que neix en tu un immens amor, una nova qualitat del teu ésser; obres la porta al teu interior.

Descarregar PDF

Curs de Introducció al Reiki i la Meditació

ReikiEnTuVida

Escola especialitzada en Reiki Usui Tradicional Japonès.

Amb el ritme de vida que portem, és importantíssim dedicar-nos un temps per a nosaltres, cuidar-nos i relaxar-nos per poder gaudir d’una vida plena.

Per això hem creat aquest curs de “Introducció al Reiki i a la Meditació”, que integra aquestes dues tècniques efectives, potents i senzilles perquè experimentis en tu mateix els beneficis de tranquil·litat, benestar, sensació de pau, equilibri i harmonia.

Descarregar PDF

Curs de Resolució de Conflictes i de Introducció al Ho'oponopono

És possible una vida SENSE conflictes. Només cal estar present i en Pau Interior.

En aquesta conferència podràs experimentar d’una manera ràpida i senzilla una aproximació a aquesta Pau que està dins teu, que ets tu, i on NOMÉS tu pots entrar.

L’eina que utilitzarem és Ho’oponopono, com a mètode de resolució de conflictes i com “la manera més fàcil que et porta al teu Pau interna”.

És un viatge a la consciència, és un viatge interior on caldrà deixar anar tot el que “No som” – Pors, Judicis i karmas- i retrobar-nos amb el que “Si som” – Puresa, divinitat, Amor.

La vida és més fàcil del que pensem, només cal viure-la plenament!
Et acompanyo a canviar la teva vida a una vida SENSE CONFLICTES.

Endinsa’t en el Ho’oponopono i MILLORA teva VIDA

Descarregar PDF

Curs de creixement personal

Taller Intel.ligència Emocional - programa A.E.I per Adults-

El principal objectiu del programa és el desenvolupament de competències emocionals d’una manera activa i dinàmica, posant èmfasi en la identificació de les pròpies emocions per comunicar-les de manera eficaç i resoldre conflictes de manera assertiva.

Aprendre com acollir les emocions, descobrir quines necessitats hi ha sense cobrir darrere deles mateixes i comprendre que pensaments fan possible la construcció de determinats sentiments.

Aprendre a desenvolupar l’empatia i ser capaç de regular les emocions pròpies i les dels altres.

Desenvolupar l’assertivitat com a base de la comunicació efectiva.

Augmentar el grau de tolerància a la frustració i la capacitat d’adaptar-se als canvis.

Aprendre tècniques de regulació emocional, relaxació i mindfulness

Descarregar PDF

PNL (programació neurolingüística)

La PNL és una potent eina de canvi personal, qualsevol persona la pot utilitzar. Pot conduir-te a tenir millor qualitat de vida, mitjançant el desenvolupament d’habilitats que milloren el rendiment en qualsevol àmbit, ja sigui personal o professional.

Alguns dels aspectes que es poden millorar amb PNL són automotivació, flexibilitat amb tu mateix i amb les persones del teu entorn, reduir l’estrès, acollir les emocions i canviar estats mentals que perjudiquen la teva salut.

T’ajudarà a emprendre qualsevol tipus de tasca ja que augmenta el grau de confiança en un mateix que et permetrà afrontar els límits que poden acotar la teva capacitat per portar una vida feliç.
Aprendràs exercicis d’auto aplicació i aprendràs a utilitzar el llenguatge per millorar les teves relacions personals.

Descarregar PDF

Transforma la teva vida a través de l'activació i programació de l'ADN

La funció principal de l’ADN és l’emmagatzematge d’informació a llarg termini, per tant, es pot transformar en el director del canvi desitjat de cada un de nosaltres. L’ADN és també un superconductor orgànic capaç d’emmagatzemar llum, d’aquesta manera ens trobem davant del nostre avantprojecte personal que conté tota la nostra informació mental, física, emocional i espiritual.

L’activació i la reprogramació de l’ADN s’aconsegueix amb l’ajuda de freqüències elevades i energia dirigida al camp electromagnètic de l’ésser humà; amb el poder de la intenció i tècniques específiques d’activació de glàndula pineal i els dos filaments d’ADN i chakres se’ns permet reprogramar, neutralitzar, reeducar els mecanismes i els patrons limitants de vida.​

Descarregar PDF

Descobreix la missió de la teva vida, troba el veritable camí de la teva ser

Generalment, estem aquí per aprendre a ser feliços i ajudar a que el nostre món tingui una evolució, una millora.
Tens una bona vida i amb tot això sents un buit permanent en el teu interior?
Tens moltes mancances i cap camí t’aporta satisfacció?
Vives amb un sentiment profund que res té un sentit real i la teva existència és només una repetició de la rutina dels altres?

Llavors … et convido que descobreixis la teva missió de vida donant el salt quàntic feia el propòsit d’un mateix i desenvolupant els dons personals.
Aconseguir a ser feliços, conscients i útils en les nostres pròpies vides és sinònim a evolucionar i caminar en aquell camí que és únic perquè és teu!
Troba el Reial viatge individual de la teva Ser!
Programa Avançat de Transformació

Descarregar PDF

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres

1
Hola! 👋 En què podem ajudar-te?
Powered by