El proper dia 10 febrer a la sala AkiARa de Martorell de 19h a 20,30h, us convidem a una conferència que té com objectiu que despertis del que creus que és la teva vida i inspirar-te a veure les coses d’una altra manera.

L’únic propòsit d’aquestes conferències és compartir reflexió i inspiració per encendre l’espurna de llum que està en el teu interior. L’autor de la conferència, Ernest Lopez Solà, desitja despertar el guru adormit en tu i no ser el guru espiritual de ningú. Es tracta de transmetre un missatge, no convèncer.

I el missatge no és altre que recordar que l’únic mitjà d’obtenir la desitjada llibertat és la pròpia llum interior d’un mateix i és que no hi ha un altre camí per assolir-la. Quan es conserva viva aquesta llum interior, no podem ser afectats per res. Tots els patiments que semblen tan difícils de suportar, es travessen amb facilitat amb aquesta llum interior.

Per tant, aquesta conferència és un espai per a l’autoconeixement i el despertar de la consciència perquè brillis amb llum pròpia, deixis anar tot allò que no és teu i identifiquis la divinitat que sempre ha estat present en tu.

Així que us convido a despertar i simplement Ser, aquí i ara.

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres