Escola de Reiki i Meditació Akiara

Escola especialitzada en Reiki Usui Tradicional Japonès

Què és el Reiki?

Reiki és una teràpia complementària de tipus energètic. El terapeuta a través de les seves mans, canalitza l’energia al cos de receptor. És una tècnica on el pacient només ha de tombar amb roba a la llitera, deixar-se portar a la sensació de pau, tranquil·litat i benestar que proporciona el tractament. El tractament no només es rep per un terapeuta, sinó que un mateix també es pot autotratar amb Reiki després d’haver cursat el primer nivell amb un mestre acreditat.

Amb Reiki podem tractar tant malalties físiques com emocionals, però a més és un tècnica espectacular per al creixement personal i espiritual. Reiki de forma regular aporta grans beneficis a qui el pràctica i rep.

Fa milers d’anys que existeix la sanació amb les mans, tot i això va ser a principis del segle XX quan el Dr Mikao Usui d’origen Japonès va redescobrir i modernitzar aquesta tècnica perquè fos d’ajuda en la societat moderna.

Amb el ritme de vida que portem, és importantíssim dedicar-nos un temps per a nosaltres, cuidar-nos i relaxar-nos per poder gaudir d’una vida plena, Reiki és una de les tècniques més còmodes i efectives que podem utilitzar per a aquest propòsit.

Si ja tens experiència amb Reiki, poca més podem explicar-te, si és la primera vegada, benvingut a un nou món on segur et proporcionarà millores i grans sorpreses.

Beneficis del Reiki

 • Incrementa i Potència nostra Energia Vital.
 • Alliberar les emocions reprimides i bloquejos energètics.
 • Estimular el sistema immunològic.
 • Ajuda a eliminar l’estrès diari, i ensenya a prendre la vida amb més calma.
 • És ideal per a totes les persones que pateixen Estrès i Ansietat.
 • Ajudar en els processos de recuperació emocional.
 • Augmentar la creativitat i la Imaginació.
 • Aconsegueix un nivell profund de relaxació i benestar.
 • El Reiki equilibra els centres energètics (xacres).
 • Ajuda en el creixement personal, desenvolupant qualitats que teníem adormides.
 • Accelera els processos de cicatrització del cos.
 • Incrementa la confiança i autoestima.
 • Alleujar mals de cap, refredats, fatigues o cremades.
 • Ajudar en el procés de desintoxicació de drogues addictives.
 • Pot ser usat per ajudar animals i plantes.

Marian Nomen
Mestra i terapeuta Reiki

Cursos de Reiki

MES INFORMACIÓ SOBRE ELS PACKS OFERTA DELS CURSOS

Visita la Landing Page de l'Escola

¡NOVETAT! ARA POTS FER FORMACIÓ REIKI ONLINE

POTS FER FORMACIÓ DE REIKI ONLINE- A TRAVÉS D'UNA DE LES MILLOS ESCOLES DE REIKI

Apuntar-me al curs Reiki online

Ara pots reservar online!

Cursos presencials

Vull reservar

Inscriure a la Newsletter

Perquè arribin notícies o novetats sobre cursos

Inscriure a la Newsletter

Preguntes freqüents

És Reiki una religió?
No és una religió, ni obeeix als postulats de cap religió, és un sistema de sanació i creixement personal que utilitzen persones de qualsevol religió o pensament.

Puc rebre Reiki si estic actualment amb altres tractaments?
I tant que sí, Reiki no interfereix en els altres tractaments, a l’inrevés, els potència i fa que funcionin millor. Un exemple clar són les essències florals, si es prenen simultàniament amb Reiki els resultats són més positius.

A partir de quantes sessions podré descobrir els seus beneficis?
La primera que vegada que reps Reiki ja pots experimentar sensacions positives, però si es vol tractar algun problema o malaltia cal una continuïtat. S’aconsella que les primera quatres sessions siguin en un període curt de temps, després depenent del cas és suficient amb un tractament cada setmana o quinze dies.

Què m’aportarà el curs del primer nivell de Reiki?
Amb el primer nivell ja et inciamos perquè puguis donar-te autoreiki i també Reiki als altres. A nivell personal, si pràctiques posteriorment amb tu de forma regular, et sentiràs més tranquil, optimista i segur.

Funciona el Reiki encara que no cregui en això?
No cal creure en la seva efectivitat, el bo de Reiki és que no influeixen per a res les creences de les persones. Reiki actua de forma independent a la teva manera de pensar, ja que és una energia, pura i simple.

¿Reiki cura totes les malalties?
Com en tot tipus de tractaments, hi ha casos en què la persona tenen una lleu o moderada millora i altres casos en què la persona es sana completament. No obstant això en tots els casos s’aprèn a veure les situacions d’una manera més positiva, de tal manera que fins i tot sense desaparèixer la malaltia es pot viure de forma plena i feliç.

Està Reiki reconegut de forma oficial?
Des de l’any 2000 Reiki ha estat reconegut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) com una teràpia complementària de sanació. Des de fa temps s’està utilitzant a l’Hospital 12 d’Octubre i al Ramón i Cajal de Madrid, ia l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

ENTREVISTA en PANDORA TV

Expandint Reiki amb la Casa del Reiki

ENTREVISTA a PANDORA TV

Dialogant sobre Reiki

Testimonis de Reiki i Meditació Akiara

Amparo

Maestria

Teresa Ada Rivas

Maestria

Arantxa

2º Nivell

Charlotte

2º Nivell

Mari Nomen

Maestria

Monica

Maestria

Roc

2º Nivell

“El curs de Reiki Nivell 2 ha estat un curs molt intens i, alhora, ple de moments màgics. La Marian ha vetllat en tot moment per resoldre les nostres inquietuds i els nostres dubtes, i ens ha guiat d’una forma excel·lent en els aprenentatges d’aquest curs, que suposa un gran salt endavant respecte al nivell 1. En resum, ha estat una jornada molt gratificant i que et deixa amb ganes de voler-ne més. Moltes gràcies, Akiara!!!”

Pere - 2º Nivel-,

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres

Ara pots reservar online!

Vull reservar

1
Hola! 👋 En què podem ajudar-te?
Powered by