DILLUNS 6-13-20-27 NOVEMBRE

SENSE CONFLICTES amb HO’OPONOPONO

Consta de 4 tallers en els que experimentaràs aquest mètode senzill, pràctic i ràpid de resolució de conflictes
Ho’oponopono corregeix error de pensament i allibera les memòries
emmagatzemades en el subconscient, les quals són les causants del nostre automatisme, infelicitat i inconsciència.
Comprendràs perquè estan aquestes situacions i persones en la teva vida i aprendràs a viure en confiança plena, recuperant així l’amor, abundància, la salut i la plenitud. Tornaràs a sentir la Felicitat i la Pau que ja ets.

Faràs la reconciliació amb el teu nen interior i amb el teu ego.

Faràs la connexió amb tu mateix, amb la teva ànima, amb la teva Essència Perfecta i Divina.
Ho’oponopono és una eina per a tota la vida. És una altra manera de veure la vida i que et porta a la Pau!
Els 4 tallers són:
– “Adentrat“, está fet per conèixer les eines bàsiques aquesta tècnica i la seva filosofia de vida. Practicaràs des de les eines més senzilles fins a meditacions més profundes d’Ho’oponopono.

– “Esborrant Memòries“. En aquest taller aprofundirem en les idees d’aquesta tècnica i es practicarà amb més eines ho’oponopono. Veurem la seva aplicació en situacions concretes, relacions personals i en els bloquejos per l’abundància, la salut i el treball. Treballarem amb la nostra part mare, crítica i alhora amorosa, i aprendrem a decidir sense patir. Farem servir mètodes senzills de meditació per calmar la ment.

– “El Nen Interior“. Ens endinsarem en les nostres creences, desitjos profunds i emocions. Aprendrem a sentir, identificar i a deixar anar. Treballarem la reconciliació amb la nostra part nena i practicarem amb eines de neteja emocional profunda. Sentirem la nostra essència de nena des de la innocència, la bondat i l’amor i tornarem a ser nens i persones felices. Farem servir mètodes per
contactar amb el cor.

– “Missió de vida“. Contactaràs amb la teva part pare que t’entén i sap com alliberar-te de tot allò que et fa patir. Connectaràs amb aquesta Essència Divina que ets, amb la teva part més elevada, amb el teu Ésser Superior. Experimentaràs com pots descobrir el teu talent i així podràs saber què has vingut a fer en aquesta vida, allò que només pots fer tú. Practicaràs mètodes per estar en Pau en tot moment. Farem servir mètodes de meditació de presència.

Tallers impartits per Marian Nomen, Infermera, Terapeuta Bioenergètica i Facilitadora d’Ho’oponopono.

Dies: 6-13-20-27 Novembre
Hora: 17h a 20.30h
Preu: 30€/ dia i bono dels 4 dies 100€

Places Limitades, impresindible reservar.
info@akiara.cat
936257821/ 683279641