DIMECRES 7-14-21 Novembre

 

Reiki és un Mètode de Sanació Natural transmès per Mikao Usui.

Amb Reiki 2 t’endinses encara més en el món de les energies, freqüències i canvis de vibració. Augmentes la teva capacitat, enteniment i consciència.

Adquireixes més eines per poder acompanyar de manera més conscient als altres en el seu procés de curació usant eines més precises: els símbols Reiki. Potents, directes a les causes i d’elevada vibració connecten amb el teu poder interior.

El segon nivell és la Transformació. En aquest nivell s’aprofundeix en les causes de les malalties. S’ensenyen 4 símbols Reiki i com aplicar-los de manera més conscient. Es realitzen dos iniciacions. S’explica: Què és Reiki de nivell 2, Símbols: ChoKurei, SeiHeki, HonShaZeShoNen, ShiKaSeiKi, Tractament mental-emocional, Tractament a distància, Tècniques de transformació, Regressions i neteja energètica d’espais i persones. Es treballa més a nivell mental, emocional i de karma.

Així acompanyaràs a les persones en el seu procés i curació. La transformació és el camí. Transformándote teu transformes el teu món i a tots els que en formen part.

REIKI ÉS AMOR, CONNEXIÓ, SAVIESA.
REIKI ÉS SENTIR I SER.
Dies: dimecres 7-14-21 novembre
Hora: 17 a 20.30h
Imprescindible reservar la teva plaça, truca’ns o escrius mail a:

Akiara
Av. Pau Claris, 2
Martorell
telf 936257821/683279641
info@akiara.cat