S’ofereixen tractaments corporals de quiromassatge, massatge essencial i vibracional amb aromateràpia,
massatge amb digitopressió, massatge de bellessa facial i corporal, reflexologia podal, drenatge limfàtic,
Cromoteràpia i Reiki.

Amb l’objectiu d’oferir un tracte personalitzat i posar al servei de les persones teràpies inclusives i adaptades
que aportin benestar íntegre a tots els camps energètics.

Productes 100% naturals, d’origen vegetal, respectuoses amb el medi natural per cuidar, mimar i relaxar el cos, la ment i l’ànima.

Carta de Tractaments

 • Massatge essencial amb Aromaterapia

Massatge relaxant amb aplicació d’olis essencials aportant benestar anímic i corporal de la persona.

L’ús de l’aromaterapia, amb l’elaboració d’un preparat aromàtic personalitzat acompanya a un progressiu despertar dels sentits i gaudir d’una experiència de benestar.

Adient per a persones que es trobin cansades, amb estrés o, senzillament, que vulguin gaudir de sensacions de relaxació, benestar i descans.

 • Massatge Circulatori o Cames cansades

Massatgte de cames i peus per millorar el retorn venós afavorint l’activació de la circulació sanguínia. Redueix la sensació de cames cansades i ajuda a l’eliminació de líquids i toxines. Per potenciar els efectes del massatge apliquem olis essencials personalitzats que poden ser de gran ajuda, ja que presenten propietats descongestionants, antiinflamatories, drenants i analgèsiques.

 • Massatge anti-estrés

  Les tasques a fer, compromisos, responsabilitats, etc. acaben atrapant-nos en la pressió de l’estrés. Amb aquest massatge es desbloquegen punts de l’esquena que sostenen més tensió i poder accedir així a un estat de calma i relaxació.

 • Massatge relaxant muscular

  Massatge general de cos sencer. Inclou mobilitzacions articulars i estiraments miotensius. Allibera de càrregues i tensions musculars.

 • Massatge craneo-facial

  Comença a les espatlles, passa pel coll , crani i acaba a la cara. Relaxant tota la musculatura de la cara,    s’ajuda a relaxar tota la tensió acumulada del dia a dia. S’utilitza l’aromateràpia per les propietats portadores de benestar.

 • Shiatsu Cranial-facial per a mals de caps i migranyes

  SHIATSU és una paraula japonesa que significa “pressió amb els dits”. S’utilitza el contacte i la pressió per estimular la corrent d’energia dels meridians i el benestar.

 • Massatge facial o corporal amb Foment de vapor i Arcilla

  Consisteix en realitzar un massatge acompanyat amb l’aplicació d’un tipus d’hidroterapia (foment) durant uns 12min. Utilitzarem plantes amb propietats medicinals que penetrin el teixit i així
  eliminar impureses, com també hidratar la pell per conservar-la lo més sana i ferma possible.

  D’aquesta manera preparem per l’aplicació de l’arcilla durant uns 15-20min.

  L’arcilla té propietats d’absorció de toxines, ajuda en processos inflamatoris, en contusions, hematomas, reumatismes, artritis, alteracions de la pell com l’acné, en definitiva és una bona depuradora de la pell.

 • Massatge abdominal reductor o digestiu

  Ideal si pateixes de dolors abdominals, inflamació, gassos, restrenyiment i altres símptomes que, sovint, estan relacionats amb l’estrés i les emocions Hem de tenir en compte que tot tractament abdominal ha d’anar acompanyat d’una bona alimentació equilibrada i amb una rutina d’exercici físic per ajudar a accelerar el metabolisme.

 • Massatge Geotermal

  Massatge amb pedres volcàniques calentes i fredes per relaxar els músculs i la ment, i obrir canals energètics. Es pot aplicar a tot el cos amb finalitats relaxants generals, o per tractaments específics.

 • Massatge amb Cool-Roller. Crio-termomassatge terapèutic en
  sec (CTTS)

  Utilitzem la Crioterapia com a mètode de recuperació i prevenció. Massatge on utilitzem l’aplicació de fred amb l’objectiu d’aprofitar els seus beneficis terapèutics. És un mètode utilitzat per a la recuperació esportiva ja que, aporta una millor recuperació de l’esforç, millor sobrecàrrega acumulativa, disminució de lessions musculars i tendinoses i millor adaptació a l’entrenament.

  Els seus 4 efectes principals són:
  efecte antiinflamatori
  -efecte vasoconstrictor
  -efecte sedant muscular
  -efecte analgèsic

 • Massatge anticel·lulític amb embolcall

  Ideal per a la reducció de greix i toxines acumulades a diferents zones del cos. La funció principal és obrir els poros i mobilitzar la limfa, trencar el greix i facilitar la penetració del preparat amb olis essencials o embolcalls de cítrics o algues marines que permetran millorar la circulació venosa i limfàtica, el to muscular i l’aspecte de la pell. D’aquesta manera augmentem l’oxigenació, la sortida de substàncies i mobilitzem el teixit adipós.

 • Drenatge Limfàtic

El drenatge limfàtic és una tècnica de massatge molt suau que actúa directament sobre el sistema limfàtic. El sistema limfàtic és un filtre de depuració que agafa residus de l’organisme i és un dels components principals del sistema immunitari, format per vassos i conductes pels quals circula la limfa que transporta
alguns nutrients, especialment greixos i distribueix els glòbls blancs pel cos.

Beneficis del Drenatge limfàtic:
afavorir l’eliminació de líquids
– activa la circulació
– eliminació de símptomes de cames cansades i inflades
– millora els trantorns circulatoris i la retenció de líquids
– en post operatori, ajuda a reduidr la inflamació de la zona afectada

Tot això d’una manera molt relaxant per l’organisme on els efectes són immediats!

 

 • Cromoteràpia

La teràpia amb colors és un sistema de sanació que no substitueix altres tipus de teràpia, però pot ser de gran ajuda complementat amb altres tractaments.

Consisteix en la utilització de Filtres Cromàtics per modificar l’estat de la matèria energètica, aplicant el feix de Llum Cromàtic, per transmetre energia a través dels punts o zones energètiques, i modificar les vibracions dels Teixits o del Cos Energètic a la seva totalitat, amb la finalitat de millorar-les o adequar-les.

És un sistema de benestar natural que utilitza els colors per reestablir el cos, la ment i l’ànima.

La llum és una vibració que va allà on fa falta, per tant, mai hi ha un efecte secundari que pugui danyar a la persona

 

 • Tractament cromoterapia dolència física localitzada

S’apliquen punts de llum de color a diferents punts del cos, seguint una tècnica semblant a l’acupuntura però sense agulles. Utilitzarem uns colors o altres depenent d’on sigui la procedència d’aquest dolor o símptoma.

Alguns usos habituals són el tractament de lesions agudes, cròniques o dolors continuats, problemes digestius o altres molèsties.

Funciona molt bé amb contractures, sobrecàrregues musculars, distensió de lligaments, escoliosi, lumbàlgies, dolències articulars, falta de to muscular, per drenar…etc

 • Harmonització de Xacres

La cromoteràpia ajuda també en processos emocionals o mentals, facilitant la modificació de
patrons nocius i aportant comprensió dels nostres mecanismes inconscients.

Es complementa amb Kinesiologia (tècnica que ajuda a compendre els processos de la persona a partir de la resposta de les cadenes musculars), musicoteràpia per a cada un dels Xacres i Essències Vibracionals (Flors de Bach).

Terapia Naturals i Energètiques- Consultes

Erika Gimenez

Terapias Naturals i Energètiques

Demana una cita prèvia

Altres consultes

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres