La teràpia sacre-cranial és una forma de treball corporal molt suau i subtil que té les seves arrels en la medicina osteopàtica. Es basa en el moviment rítmic i coordinat dels ossos cranials i del sacre i consisteix en l’alliberament de les possibles restriccions i bloquejos a aquest moviment permetent que els ritmes i les pulsacions més profundes del nostre cos s’expressin amb llibertat.

El cos s’expressa, i el terapeuta només ha d’esperar la informació que envia l’organisme del pacient. Aquest respon al tractament donant pas a les seves pròpies forces de recuperació que li portaran al seu estat natural de salut.

En restaurar la mobilitat dels ossos del crani, de la columna vertebral i de la pelvis, s’estimula el moviment dels fluids del sistema nerviós central i de les estructures que tenen relació amb elles.

La teràpia sacre-cranial ajuda a eliminar el dolor i a millorar les disfuncions articulars, musculars i viscerals del cos a nivell general, estimulant els mecanismes naturals de curació del propi organisme.

Teràpia Sacre-Cranial - Teràpia natural

Rosa Gordón
Terapeuta Sacre-Cranial

Demana una cita prèvia

Altres teràpies naturals i energètiques

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres