Amb el Reiki es mobilitza l’energia vital mitjançant un terapeuta que fa de canal, a través d’aquest, l’energia es restableix i es reequilibra.
Està especialment indicat per alteracions emocionals.

El Reiki tradicional japonès va ser fundat al 1922 per Mikao Usui amb l’objectiu d’assolir un estat de pau interior.

Com hem vist anteriorment amb l’acupuntura, en la cultura oriental es parla del Qi, que és l’energia vital que dóna vida a tots els éssers vius. Aquesta energia té molt nivells (físics, emocionals, mentals, espirtuals…) i forma estructures complexes.

El Reiki treballa amb l’energia amb la vibració més elevada posible al món material en el que vivim, relacionada amb l’energia espiritual.

Aquesta es defineix com una energia emanada directament de la llum, l’energia divina, la font o Déu. Per això té unes grans funcions reparadores, re-equiibrants i re-energintzants.

Per tant, amb Reiki no es pretén modificar a la persona, sinó que es tracta d’una resintonització de les nostres vibracions amb les de l’univers, per establir-nos com “l’existència que hem de ser essencialment” i eliminar els desequilibris del cos i la ment.

El Reiki occidental ha incorporat el sistema energètic dels chackras amb la finalitat d’enriquir la pràctica curativa del Reiki. Serveix com ajuda a la teràpia i al diagnòstic. Però a la pràctica habitual es treballa sobre moltes més zones del cos.

Reiki - Teràpies Energètiques

Marian Nomen
Especialista en teràpies naturals.

Demana una cita prèvia

Reserva de Plaça

Altres teràpies naturals i energètiques

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres