PROGRAMA A.E.I.
Taller d’Intel·ligència Emocional

Taller intensiu experiencial, el principal objectiu és que et converteixis en una persona Emocionalment Intel·ligent, capaç de superar els teus obstacles, identificar i regular els teus propis estats emocionals.
En essència, som emocions. Una emoció és energia en constant moviment que ens informa de si estem cobrint o frustrant les nostres necessitats, aprendre que informació ens aporta l’emoció sempre ens donarà millors resultats que tractar d’ocultar-la o reprimir-la.

“Emoció + pensament = sentiment”

Aprendre que pensaments fan possible que construeixis determinats sentiments és el primer pas per poder fer un canvi.
Aquesta formació no es tracta només de teoria, es tracta de transformar a través de dinàmiques, jocs, reflexions, treball en equip i individual, situacions conflictives i formes d’actuar repetitives, rescatant i utilitzant cada un dels nostres millors recursos.

“Digues-me i ho oblido, ensenya-me’n i ho recordo, involucra-m’hi i ho aprenc”

Que treballarem en aquest taller:

Autoconeixement – Conèixer i comprendre les emocions. Aprendre a utilitzar-les per crear futurs positius fomentant el teu

Regulació emocional – La importància de regular les emocions a través de diferents tècniques com el Mindfulness i altres facilitadors emocionals.

Automotivació – Desenvolupar la capacitat de connectar i potenciar els recursos personals.

Comunicació emocional – Potenciar la Intel·ligència Social com la capacitat de connectar i relacionar-te amb el teu entorn posant l’accent en la importància de l’empatia i assertivitat com a principals eixos de la intel·ligència interpersonal.

A QUI VA DIRIGIT?
A qualsevol persona que vulgui evolucionar en la seva forma de viure, no és necessària cap formació prèvia, només ganes de desenvolupar les seves pròpies competències emocionals.

* Cofee break inclòs en el preu, dinar de dissabte NO inclosa.

DIA

Divendres 13 de Novembre de 19.30h a 21.30h
Dissabte 14 de Novembre de 10h a 13.30h -15h a 19.30h

ESTHER CAMPILLO

Facilitadora:

PREU RESERVA

50€

PREU TALLER

145€ (Reserva 50€, resta 95€ en efectiu dia del curs)

Inscripció prèvia

RESERVAR

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres