PROGRAMA A.E.I.

Taller de Intel·ligència Emocional

Taller intensiu experiencial, el principal objectiu és que et converteixis en una persona Emocionalment Intel·ligent, capaç de superar els teus obstacles, identificar i regular els teus propis estats emocionals.
En essència, som emocions. Una emoció és energia en constant moviment que ens informa de si estem cobrint
o frustrant les nostres necessitats, aprendre que informació ens aporta l’emoció sempre ens donarà millors resultats que tractar de ocultar-la o reprimir-la.

“Emoció + pensament = sentiment”

Aprendre quins pensaments fan possible que construeixis determinats sentiments és el primer pas per poder fer un canvi.
Aquesta formació no es tracta només de teoria, es tracta de transformar a través de dinàmiques, jocs, reflexions, treball en equip i individual, situacions conflictives i formes d’actuar repetitives, rescatant i utilitzant cada un dels nostres millors recursos.

“Diguem i ho oblido, ensenyem i ho recordo, involucram  i ho aprenc “


Que treballarem en aquest taller
:

Autoconeixement – Conèixer i comprendre les emocions. Aprendre a utilitzar-les per crear futurs positius fomentant la teva Autoestima.

Regulació emocional – La importància de regular les emocions a través de diferents tècniques com el Mindfulness i altres facilitadors emocionals.

Automotivació – Desenvolupar la capacitat de connectar i potenciar els recursos personals.
Comunicació emocional – Potenciar la Intel·ligència Social com la capacitat de connectar i relacionar-te amb el teu entorn fent èmfasi en la importància de l’empatia i assertivitat com principals eixos de la intel·ligència interpersonal.

A QUI VA DIRIGIT?
A qualsevol persona que vulgui evolucionar en la seva forma de viure, no és necessària cap formació prèvia, només ganes de desenvolupar les seves pròpies competències emocionals.

 

* Cofee break inclòs en el preu, dinar de dissabte NO inclòs.

DIA

Divendres 8/Maig de 19h a 21h
Dissabte 9/Maig 10h a 14h-15.30h a 19h

Ester Campillo

Facilitadora

Preu Reserva

50€

Preu Taller

145€ (50€ reserva, la resta en efectiu día taller)

Inscripció prèvia

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres