Project Description

La Terapia emocional o Bioneuroemoció és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d’un comportament, d’una situació repetitiva o d’un símptoma físic o malaltia.

És una escolta biològica no psicològica. Tot símptoma té un sentit biològic, és a dir ens dóna una informació, què m’està dient aquest símptoma? ¿Per què la meva biologia s’està comportant d’aquesta manera? Es o tracta d’entendre la malaltia per tractar-la.

Es basa en trobar l’emoció bloquejada per fer-la conscient i així poder alliberar-la i transformar-la. Reconèixer els programes inconscients a través de l’estudi de l’arbre genealògic per poder canviar-los.

L’objectiu en consulta és el d’acompanyar a la persona a ser responsable de la seva vida, oferir-li els recursos necessaris que li permetin realitzar canvis que li permetin al seu torn recuperar la seva salut i el seu benestar.

Les eines que fem servir a consulta són PNL i Hipnosi Ericksoniana que ens permeten accedir a l’inconscient del consultant en plena consciència i fer els canvis d’informació necessaris.

Una consulta a Bioneuroemoció acompanya al consultant a prendre consciència de la informació que li dóna el símptoma.

La Bioneuroemoció no substitueix cap tractament mèdic o al·lopàtic que el consultant aquest duent a terme, ni exclou a cap d’ells.

Terapueta

Esther CampilloDiplomada en Bioneuremoció

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Consultes

  Teràpia Gestalt

  La Teràpia Gestalt s'enfoca fonamentalment en els processos, l'atenció recau en el “aquí i ara”; en el que s'està pensant i sentint, no en el que podia haver estat o hauria de ser.

  Cartes OH

  Les Cartes OH ens ofereixen la possibilitat posar llum a les nostres ombres, per a tenir un major camp de visió i poder triar el camí a seguir.

  Dietètica i Nutrició

  El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un contexte de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.

  Terapia Emocional/Psicología

  La Bioneuroemoció és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d'un comportament, d'una situació repetitiva o d'un símptoma físic o malaltia.