Project Description

La teràpia amb colors és un sistema de sanació que no substitueix altres tipus de teràpia, però pot ser de gran ajuda complementat amb altres tractaments.

Consisteix en la utilització de Filtres Cromàtics per modificar l’estat de la matèria energètica, aplicant el feix de Llum Cromàtic, per transmetre energia a través dels punts o zones energètiques, i modificar les vibracions dels Teixits o del Cos Energètic a la seva totalitat, amb la finalitat de millorar-les o adequar-les.

És un sistema de benestar natural que utilitza els colors per reestablir el cos, la ment i l’ànima.

La llum és una vibració que va allà on fa falta, per tant, mai hi ha un efecte secundari que pugui danyar a la persona

Tractament cromoteràpia dolència física localitzada

S’apliquen punts de llum de color a diferents punts del cos, seguint una tècnica semblant a l’acupuntura però sense agulles. Utilitzarem uns colors o altres depenent d’on sigui la procedència d’aquest dolor o símptoma.

Alguns usos habituals són el tractament de lesions agudes, cròniques o dolors continuats, problemes digestius o altres molèsties.

Funciona molt bé amb contractures, sobrecàrregues musculars, distensió de lligaments, escoliosi, lumbàlgies, dolències articulars, falta de to muscular, per drenar…etc

La cromoteràpia ajuda també en processos emocionals o mentals, facilitant la modificació de patrons nocius i aportant comprensió dels nostres mecanismes inconscients.

Es complementa amb Kinesiologia (tècnica que ajuda a compendre els processos de la persona a partir de la resposta de les cadenes musculars), musicoteràpia per a cada un dels Xacres i Essències Vibracionals (Flors de Bach).

Terapeuta

Erika

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Teràpies energètiques

  Reiki

  Amb el Reiki es mobilitza l’energia vital mitjançant un terapeuta que fa de canal, a través d’aquest, l’energia es restableix i es reequilibra. Està especialment indicat per alteracions emocionals. El Reiki treballa amb l’energia amb la vibració més elevada posible al món material en el que vivim, relacionada amb l’energia espiritual.

  Acupuntura

  L’acupuntura és una eina de la medicina xinesa, aquesta es basa en el concepte del chi (o energía vital), que recorre el cos de la persona. El chi regula l’equilibri espiritual, emocional, mental i físic i està afectat per les forces oposades del yin i el yang. Una no és millor que l’altra, sino que són forces complementàries.

  Neteges Energètiques

  Les neteges energètiques serveixen per renovar la nostra pròpia energia i espantar les negatives. El necessitem tant com dutxar-nos per treure’ns la brutícia acumulada durant el dia a dia. És recomanable dur a terme una neteja energètica de forma periòdica per mantenir el camp energètic equilibrat i positiu.

  Teràpia de la Polaritat

  La teràpia de polaritat és un sistema terapèutic molt global i a la vegada té procediments clínics molt específics. Es basa en l'energia del ser humà com a connexió amb la part mental, emocional i física per a restablir la salut.

  Cromoteràpia

  La teràpia amb colors és un sistema de sanació que no substitueix altres tipus de teràpia, però pot ser de gran ajuda complementat amb altres tractaments.