Project Description

El massatge TNDR és una tècnica naturista que desbloqueja i regenera els teixits malalts per a permetre la sanació.
Uneix el Físic i el Psíquic: Tot desequilibri psíquic provoca alteracions físiques i tota alteració física produeix una alteració en la nostra ment.
Indicat en problemes dolorosos, aguts i crònics de l’aparell locomotor com tendinitis, lesions esportives, fibromiàlgia, artritis i artrosi, reumatisme, recuperacions postquirúrgiques o seqüeles després de les cirugies, però també en patologies internes (sinusitis , problemes reproductius , gastritis , constipats, problemes cardíacs) i trastorns psicològics com l’ansietat, les fòbies i les depressions.

Beneficis:
Una tècnica que resulta molt efectiva i que aconsegueix la millora o la remissió total dels símptomes i la malaltia en el 80% dels casos.
S’explora i es treballa amb les mans, sense fàrmacs ni un altre tipus de tractament.
La persona pot observar la millora de manera immediata i pot reconèixer per si mateixa a través de la sensació diferenciada on es troba el dolor i l’alteració en el seu propi cos.

Massatge TNDR

Tècnica Natural Desbloquejant Regeneradora
Ester

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Teràpies manuals

  Massatge TNDR

  El massatge TNDR està indicat en problemes dolorosos, aguts i crònics de l’aparell locomotor com tendinitis, lesions esportives, fibromiàlgia, artritis i artrosi...

  Massatge Kobido i Miofascial

  Les persones que reben Kobido amb regularitat reeduquen i tonifiquen la seva musculatura facial i reben una estimulació suplementaria del col·làgen de la pell.

  Massatge Shiatsu

  El Shiatsu és una teràpia d'origen japonès, que tracta a el pacient usant pressions amb polzes i palmells de les mans, d'aquí el seu nom, (Shi) "dit", (atsu) "pressió al cos".

  Reflexologia Podal

  La Reflexologia Podal és una tècnica mil·lenària que consisteix en l'aplicació de massatge en determinades parts del peu per aprofitar els seus efectes reflexos sobre els òrgans, articulacions, glàndules i sistemes del cos humà.

  Drenatge Limfàtic

  El drenatge limfàtic és una tècnica de massatge molt suau que actúa directament sobre el sistema limfàtic.

  Teràpia sacre-cranial

  La teràpia sacre-cranial ajuda a eliminar el dolor i a millorar les disfuncions articulars, musculars i viscerals del cos a nivell general, estimulant els mecanismes naturals de curació del propi organisme.