Project Description

La psicologia és una disciplina que té com a objectiu analitzar els processos mentals i de el comportament dels éssers humans i les seves interaccions amb l’ambient físic i social. …
Per tant, psicologia significa estudi o el tractat de la psique.

Els quatre objectius principals de la psicologia són descriure, explicar, predir i modificar el comportament humà. En molts sentits, aquests objectius són similars a aquelles activitats que probablement realitzem diàriament en la mesura que interactuem amb els altres.

Els psicòlegs ajuden a una gran varietat de pacients i poden donar-los tractament a nombrosos tipus de problemes.
Els psicòlegs també ens ajuden a enfrontar situacions estressants, a curar-nos d’addiccions, a controlar malalties cròniques i eliminar els obstacles que ens impedeixen assolir els nostres objectius.

Terapeutes

Marta Martinez
Alicia Dalmau

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Consultes

  Psicologia

  Els psicòlegs ens ajuden a enfrontar situacions estressants, a curar-nos d'addiccions, a controlar malalties cròniques i eliminar els obstacles que ens impedeixen assolir els nostres objectius.

  Dietètica i Nutrició

  El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un contexte de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.

  Bioneuroemoció

  La Bioneuroemoció és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d'un comportament, d'una situació repetitiva o d'un símptoma físic o malaltia.