CARDIO TONO FITNESS 1h

– Millora de la condició física, cardiovascular i muscular. – Treball cardiovascular al ritme de la música i circuit tono. – Treball dels diferents grups musculars amb i sense material. – Una part final d’estiraments per tornar a la calma. És ideal per persones que volen millorar la seva condició física general amb una intensitat variable. Amb les sessions de Cardio Tono Fitness tens els entrenaments més complerts, divertits i variats, idonis per a tots els nivells d’entrenament. T’apuntes?

TOTAL BODY MOBILITAT 30min

Es fan exercicis que tenen transferència als moviments de la vida quotidiana, per adquirir i/o mantenir la mobilitat i la força necessària per dur-los a terme. També es treballa l’equilibri estàtic, dinàmic, l’estabilització del core i la flexibilitat. Apte per a tots els nivells. Activitat de baix impacte i que es centra en donar atenció a la posició corporal i respiració.

 

GAC (Glutis – Abdominals – Cames) 30min

-Millora el to muscular i afavoreix el modelatge de les cames, abdominals i glutis. Sessió dirigida a treballar exclusivament el to muscular dels glutis, abdominals i cames.
Apte per a tots els nivells d’entrenament.

 

DANCE FITNESS 1h

-Sessió coreografiada i d’intensitat variable, on fusionem cardio, aeròbic i to muscular amb les últimes tendències del ball acompanyat d’un final de sessió amb estiraments.

 

Activitats Fitness

Erika
Facilitadora Fitness

Apunta't

Altres activitats grupals

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres