Project Description

Massatge Kobido

El naixement de Kobido està datat el 1472 quan dos mestres es disputaven el privilegi de realitzar els millors tractaments facials. Finalment ambdós van reconèixer mútuament la seva gran habilitat, van treballar junts i van fundar la casa Kobido. En aquell temps van establir 48 tècniques diferenciades de l’Anma.

L’Anma era un massatge terapèutic introduït al Japó des de la Xina l’any 562 a C i que, juntament amb l’acupuntura, la farmacopea i altres disciplines de la medicina tradicional, formaven part de la pràctica mèdica habitual de l’època. És un predecessor del Shatsu i del Kobido. A la Xina es coneixia amb el nom d’An Mo (avui dia conegut amb el nom de Tui Na).

Les persones que reben Kobido amb regularitat reeduquen i tonifiquen la seva musculatura facial i reben una estimulació suplementaria del col·làgen de la pell. No obstant això , l’efecte de Kobido va més enllà. Durant el tractament es treballa sobre els tubos o punts energètics que estan sobre els meridians d’acupuntura i sobre les zones reflexes de la cara que milloren la condició física i psíquica del receptor.

Avui dia Kobido és una marca registrada i usar aquest nom sense autorització pot ser perseguit legalment.

Què oferim?

Retirada del maquillatge, massatge facial Kobido amb l’aplicació de sèrum antiarrugues acabat amb un drenatge específic de Kobido i treball de punts de Shiatsu.

Durada tractament: 1h 15min

Massatge Miofascial de cara i cap

Es tracta d’una tècnica desenvolupada per la reconeguda massatgista esteticista rusa Tatiana Shubina que la va crear a partir de la seva pròpia experiència i els ensenyaments sobre medicina xinesa rebuts a diversos països de l’Àsia. És un complement ideal pel massatge Kobido.

Què oferim?

Massatge miofascial de cara i cap que consisteix en el treball a nivell de fàscies musculars, acabat amb maniobres i drenatge de Kobido i aplicació de serum antiarrugues.

Durada del tractament: 1h 15min

També es pot triar una sessió d’ambdós massatges combinats

Massatge Kobido i Miofascial – Teràpia natural

Jordi Gómez

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Teràpies manuals

  Massatge Kobido i Miofascial

  Les persones que reben Kobido amb regularitat reeduquen i tonifiquen la seva musculatura facial i reben una estimulació suplementaria del col·làgen de la pell.

  Massatge Shiatsu

  El Shiatsu és una teràpia d'origen japonès, que tracta a el pacient usant pressions amb polzes i palmells de les mans, d'aquí el seu nom, (Shi) "dit", (atsu) "pressió al cos".

  Reflexologia Podal

  La Reflexologia Podal és una tècnica mil·lenària que consisteix en l'aplicació de massatge en determinades parts del peu per aprofitar els seus efectes reflexos sobre els òrgans, articulacions, glàndules i sistemes del cos humà.

  Teràpia sacre-cranial

  La teràpia sacre-cranial ajuda a eliminar el dolor i a millorar les disfuncions articulars, musculars i viscerals del cos a nivell general, estimulant els mecanismes naturals de curació del propi organisme.