Project Description

El Par biomagnètic és una tècnica terapèutica descoberta pel metge mexicà Dr. Isaac Goiz Durán.
S’identifiquen punts mitjançant un testatge kinesiològic, s’apliquen imants de mitjana intensitat per regular el pH del cos, eliminant d’aquesta manera virus, bacteris, fongs o paràsits aconseguint amb això una millora generalitzada plantant cara a innombrables patologies físiques i emocionals.
Com que és una teràpia externa, d’ordre físic i natural no té efectes secundaris, i és compatible amb qualsevol altra forma de teràpia.

També actua de forma preventiva.

Es desaconsella l’ús d’aquesta teràpia en persones que han rebut quimioteràpia o radioteràpia en l’últim any, així com en dones embarassades.
En el cas d’haver rebut transfusions sanguínies, s’aconsella la seva indicació al terapeuta, així com si té implantat un marcapassos o un implant coclear.

Par biomagnètic – Teràpia natural

Toni Escudero

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Consultes

  Terapia Emocional i Psicología

  La Bioneuroemoció és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d'un comportament. Psicología-Un enfocament integratiu El tractament psicològic pot enfocar-se des de nombroses perspectives.

  Acompanyament al Dol

  Al llarg de la vida es viuen moltes pèrdues, algunes d'evolutives com la de la infantesa o l'adolescència i d'altres sobrevingudes. Poden viure diferents processos de Dol per situacions com la separació de la parella, el trencament d'una amistat, la mort d'un familiar, un canvi d'escola,

  Teràpia Gestalt

  La Teràpia Gestalt s'enfoca fonamentalment en els processos, l'atenció recau en el “aquí i ara”; en el que s'està pensant i sentint, no en el que podia haver estat o hauria de ser.

  Teràpia Sistèmica

  Dins la configuració de la nostra vida pertanyem a diversos sistemes: el nucli familiar és el principal, empresarial, relacional… Les amistats i els companys d’activitats són altres sistemes, en què interactuem diàriament, i dels quals rebem valors, idees o actituds que ens conformen al llarg del temps.

  Cartes OH

  Les Cartes OH ens ofereixen la possibilitat posar llum a les nostres ombres, per a tenir un major camp de visió i poder triar el camí a seguir.

  Dietètica i Nutrició

  El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un contexte de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.