Project Description

Deixa que la ment es calmi i el cor s’obri només llavors tot serà diferent.

La meditació ajuda a:

 • Potenciar la salut mental i física.
 • Augmentar el quocient intel·lectual.
 • Desenvolupar la intel·ligència emocional i l’empatia.
 • Millorar la memòria.
 • Alleujar l’estrès, l’ansietat i la depressió.
 • Reduir la pressió sanguínia.
 • Augmentar la felicitat (literalment)

Facilitadora

Ester Pérez

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Activitats dirigides

  Ioga

  El ioga és una tècnica mil·lenària apta per a tothom. Ens ajuda a alliberar i expandir el nostre potencial, a través del cos com a guia, despertant la consciència a través de les asanes, respiració i meditació. Una pràtica orientada a la higiène postural, tonificació muscular i l’equilibri de l’energia.

  Ioga per a embarassades

  El ioga t'ajudarà a sentir el teu cos més flexible i més fort, preparant per al moment de el part i també poder alleujar les molèsties que puguin haver en aquesta etapa, així com gestionar els alts i baixos en el puerperi.

  Pilates

  El principal objectiu del pilates no és la crema de calories, sinó reforçar la musculatura i augmentar el control, força i flexibilitat del nostre cos. Encara que, com tot exercici físic, suposa un augment en la despesa energètica i, per tant, també contribueix a mantenir un pes equilibrat.

  Hipopressius

  Els hipopressius aporten diferents beneficis: tonificaràs la musculatura del teu abdomen, milloraràs la postura, previndràs i/o milloraràs possibles hernies, previndràs i/o reduiràs els símptomes de la incontinència, milloraràs la teva capacitat respiratòria, previndràs lesions articulars i musculars...

  Meditacions

  La meditació ajuda a: potenciar la salut mental i física, augmentar el quocient intel·lectual, desenvolupar la intel·ligència emocional i l’empatia, millorar la memòria, alleujar l’estrès...

  Horaris de les activitats dirigides

  La sala d’activitats