Teràpia energètiques

Reiki

Amb el Reiki es mobilitza l’energia vital mitjançant un terapeuta que fa de canal, a través d’aquest, l’energia es restableix i es reequilibra. Està especialment indicat per alteracions emocionals. El Reiki treballa amb l’energia amb la vibració més elevada posible al món material en el que vivim, relacionada amb l’energia espiritual.

Thetahealing

La tècnica terapèutica Thetahealing t'ajuda a identificar el que et limita, indagar en el teu subconscient per a arribar a aquesta por, trauma i desprogramar aquesta creences; instal·lar nous sentiments positius, on no sols la teva ment, també el teu cos, experimentarà.

Acupuntura

L’acupuntura és una eina de la medicina xinesa, aquesta es basa en el concepte del chi (o energía vital), que recorre el cos de la persona. El chi regula l’equilibri espiritual, emocional, mental i físic i està afectat per les forces oposades del yin i el yang. Una no és millor que l’altra, sino que són forces complementàries.

Neteges Energètiques

Les neteges energètiques serveixen per renovar la nostra pròpia energia i espantar les negatives. El necessitem tant com dutxar-nos per treure’ns la brutícia acumulada durant el dia a dia. És recomanable dur a terme una neteja energètica de forma periòdica per mantenir el camp energètic equilibrat i positiu.

Teràpies manuals

Massatge TNDR

El massatge TNDR està indicat en problemes dolorosos, aguts i crònics de l’aparell locomotor com tendinitis, lesions esportives, fibromiàlgia, artritis i artrosi...

Massatge Kobido i Miofascial

Les persones que reben Kobido amb regularitat reeduquen i tonifiquen la seva musculatura facial i reben una estimulació suplementaria del col·làgen de la pell.

Massatge Shiatsu

El Shiatsu és una teràpia d'origen japonès, que tracta a el pacient usant pressions amb polzes i palmells de les mans, d'aquí el seu nom, (Shi) "dit", (atsu) "pressió al cos".

Reflexologia Podal

La Reflexologia Podal és una tècnica mil·lenària que consisteix en l'aplicació de massatge en determinades parts del peu per aprofitar els seus efectes reflexos sobre els òrgans, articulacions, glàndules i sistemes del cos humà.

Drenatge Limfàtic

El drenatge limfàtic és una tècnica de massatge molt suau que actúa directament sobre el sistema limfàtic.

Teràpia sacre-cranial

La teràpia sacre-cranial ajuda a eliminar el dolor i a millorar les disfuncions articulars, musculars i viscerals del cos a nivell general, estimulant els mecanismes naturals de curació del propi organisme.

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES