Project Description

La Reflexologia Podal és una tècnica mil·lenària que consisteix en l’aplicació de massatge en determinades parts del peu per aprofitar els seus efectes reflexos sobre els òrgans, articulacions, glàndules i sistemes del cos humà.

Es basa en el principi que el cos humà forma un tot connectat a través de canals o línies energètiques, conegudes com a meridians, que uneixen el peu amb un òrgan concret. Així, es reflecteix en ells qualsevol alteració o desequilibri que es produeix en l’organisme, tractant tot el cos humà utilitzant únicament els peus.

La reflexologia ajuda a estimular les funcions orgàniques, contribuint a prevenir patologies i restablir la salut, augmentant la capacitat d’autocuració i regeneració del propi cos.

Reflexologia Podal – Teràpia Natural

Rosa Terapeuta
JordiTerapeuta

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Teràpies manuals

  Massatge Kobido i Miofascial

  Les persones que reben Kobido amb regularitat reeduquen i tonifiquen la seva musculatura facial i reben una estimulació suplementaria del col·làgen de la pell.

  Reflexologia Podal

  La Reflexologia Podal és una tècnica mil·lenària que consisteix en l'aplicació de massatge en determinades parts del peu per aprofitar els seus efectes reflexos sobre els òrgans, articulacions, glàndules i sistemes del cos humà.

  Drenatge Limfàtic

  El drenatge limfàtic és una tècnica de massatge molt suau que actúa directament sobre el sistema limfàtic.

  Teràpia sacre-cranial

  La teràpia sacre-cranial ajuda a eliminar el dolor i a millorar les disfuncions articulars, musculars i viscerals del cos a nivell general, estimulant els mecanismes naturals de curació del propi organisme.