Project Description

El Qi Gong o Chi Kung és un dels pilars de la medicina tradicional xinesa.
Significa “treballar amb l’energia” (chi = energia, kum = treball)

El seu propòsit és regular les funcions internes del cos humà a través d’una sèrie de exercicis que sincronitzen: moviments suaus, respiració i concentració mental.

El Qi gong ens permet treballar amb el Qi que recorre el nostre cos, d’una manera conscient, ajudant a eliminar bloquejos, dispersant estancaments, mobilitzant i distribuint l’energia.

Efectes i beneficis del Chi Kung per a la salut:

 • Control d’estrés
 • Equilibri emocional
 • Immunitat
 • Problemes digestius
 • Circulatoris

Facilitadora

Esther

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Activitats dirigides

  Ioga

  El ioga és una tècnica mil·lenària apta per a tothom. Ens ajuda a alliberar i expandir el nostre potencial, a través del cos com a guia, despertant la consciència a través de les asanes, respiració i meditació. Una pràtica orientada a la higiène postural, tonificació muscular i l’equilibri de l’energia.

  Ioga per a embarassades

  El ioga t'ajudarà a sentir el teu cos més flexible i més fort, preparant per al moment de el part i també poder alleujar les molèsties que puguin haver en aquesta etapa.

  Pilates

  El principal objectiu del pilates no és la crema de calories, sinó reforçar la musculatura i augmentar el control, força i flexibilitat del nostre cos. Encara que, com tot exercici físic, suposa un augment en la despesa energètica i, per tant, també contribueix a mantenir un pes equilibrat.

  Hipopressius

  Els hipopressius aporten diferents beneficis: tonificaràs la musculatura del teu abdomen, milloraràs la postura, previndràs i/o milloraràs possibles hernies, previndràs i/o reduiràs els símptomes de la incontinència, milloraràs la teva capacitat respiratòria, previndràs lesions articulars i musculars...

  Kaisendo

  Treballem per l'ensenyança tècnica del Kaisendo Infantil amb lo millor de les dues arts marcials contrastades per la seva eficàcia en el àmbit de la ensenyança amb el nens: Judo i Karate

  Meditacions/Mindfulness

  La meditació ajuda a: potenciar la salut mental i física, augmentar el quocient intel·lectual, desenvolupar la intel·ligència emocional i l’empatia, millorar la memòria, alleujar l’estrès...

  Chi Kung

  El seu propòsit és regular les funcions internes del cos humà a través d’una sèrie de exercicis que sincronitzen: moviments suaus, respiració i concentració mental.

  Horaris de les activitats dirigides

  La sala d’activitats