Project Description

El Qi Gong o Chi Kung és un dels pilars de la medicina tradicional xinesa.
Significa “treballar amb l’energia” (chi = energia, kum = treball)

El seu propòsit és regular les funcions internes del cos humà a través d’una sèrie de exercicis que sincronitzen: moviments suaus, respiració i concentració mental.

El Qi gong ens permet treballar amb el Qi que recorre el nostre cos, d’una manera conscient, ajudant a eliminar bloquejos, dispersant estancaments, mobilitzant i distribuint l’energia.

Efectes i beneficis del Chi Kung per a la salut:

 • Control d’estrés
 • Equilibri emocional
 • Immunitat
 • Problemes digestius
 • Circulatoris

Facilitadora

Esther

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Activitats dirigides

  Ioga

  El ioga és una tècnica mil·lenària apta per a tothom. Ens ajuda a alliberar i expandir el nostre potencial, a través del cos com a guia, despertant la consciència a través de les asanes, respiració i meditació. Una pràtica orientada a la higiène postural, tonificació muscular i l’equilibri de l’energia.

  Pilates

  El principal objectiu del pilates no és la crema de calories, sinó reforçar la musculatura i augmentar el control, força i flexibilitat del nostre cos. Encara que, com tot exercici físic, suposa un augment en la despesa energètica i, per tant, també contribueix a mantenir un pes equilibrat.

  Meditacions/Mindfulness

  La meditació ajuda a: potenciar la salut mental i física, augmentar el quocient intel·lectual, desenvolupar la intel·ligència emocional i l’empatia, millorar la memòria, alleujar l’estrès...

  Chi Kung

  El seu propòsit és regular les funcions internes del cos humà a través d’una sèrie de exercicis que sincronitzen: moviments suaus, respiració i concentració mental.

  Kaisendo

  Treballem per l'ensenyança tècnica del Kaisendo Infantil amb lo millor de les dues arts marcials contrastades per la seva eficàcia en el àmbit de la ensenyança amb el nens: Judo i Karate

  Horaris de les activitats dirigides

  La sala d’activitats