Project Description

L’acupuntura és una eina de la medicina xinesa, aquesta es basa en el concepte del chi (o energía vital), que recorre el cos de la persona.

El chi regula l’equilibri espiritual, emocional, mental i físic i està afectat per les forces oposades del yin i el yang . Una no és millor que l’altra, sino que són forces complementàries.

El chi circula per uns canals anomenats meridians. Aquests canals es poden concebre com una mena de xarxa formada per trajectes lineals molt complexa que uneix tot el cos: l’interior amb l’exterior, els diferents òrgans entre si, i també uneixen uns canals amb els altres.

Els òrgans (en medicina xinesa) estan coordinats i relacionats entre si i depenen els uns dels altres. Per exemple, l’aparell respiratori depèn del circulatori per rebre aliments i energia, que al seu torn s’obtenen de l’aparell digestiu. Alhora, l’aparell digestiu ha de dependre de l’aparell circulatori, el respiratori i altres per al seu manteniment i el seu funcionament.

Com que els òrgans, aparells, i sistemes de l’esser humà estan units pels diversos meridians, el desequilibri d’una part afectarà a les altres, amb el qual apareixeràn diversos síntomes i es produirà la malaltia.

Les eines terapèutiques d‘aquest tipus de medicina són: la Fitoterapia ( plantes i minerals ), la Dietètica (energètica), Exercicis físics (chi kung, tai chi, etc), Auriculoterapia (orella), digitopuntura (acupressió), Acupuntura i Massatges.

La medicina tradicional xinesa esta indicada per:

 • Migranyes, mal de cap
 • Insomni, depressió, ansietat, estrés
 • Problemes ginecològics
 • Per ajudar a deixar de fumar i aprimar o control de pes, reeducació alimentaria
 • Malalties respiratòries, al·lèrgies
 • Problemes digestius, restrenyiment, còlon irritable
 • Problemes musculars i articulars: ciàtica, mal d’esquena, artritis, tendinitis, esguinços, tortícolis
 • Problemes cardiovasculars i circulatoris, hemorroides, hipertensió
 • I molt més

Acupuntor

Jordi

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Teràpies energètiques

  Reiki

  Amb el Reiki es mobilitza l’energia vital mitjançant un terapeuta que fa de canal, a través d’aquest, l’energia es restableix i es reequilibra. Està especialment indicat per alteracions emocionals. El Reiki treballa amb l’energia amb la vibració més elevada posible al món material en el que vivim, relacionada amb l’energia espiritual.

  Acupuntura

  L’acupuntura és una eina de la medicina xinesa, aquesta es basa en el concepte del chi (o energía vital), que recorre el cos de la persona. El chi regula l’equilibri espiritual, emocional, mental i físic i està afectat per les forces oposades del yin i el yang. Una no és millor que l’altra, sino que són forces complementàries.

  Neteges Energètiques

  Les neteges energètiques serveixen per renovar la nostra pròpia energia i espantar les negatives. El necessitem tant com dutxar-nos per treure’ns la brutícia acumulada durant el dia a dia. És recomanable dur a terme una neteja energètica de forma periòdica per mantenir el camp energètic equilibrat i positiu.