Project Description

Tot l’Univers és energia. Nosaltres mateixos estem envoltats i fets d’energia

El nostre dia a dia, la feina, l’estrès, la família, les preocupacions a què estem sotmesos en major o menor mesura, tant pròpies com alienes, la influència de la gent que ens envolta, tant coneguda com desconeguda. Tots aquests factors ens provoquen cansament, insomni, bloqueig mental. Tot això ens fa estar baixos o fins i tot mancats d’energia.

Això sense parlar de les persones que tenen la capacitat d’absorbir la nostra energia positiva, siguin o no conscients, així com tota aquella gent que amb la seva actitud negativa (enveges, gelosia, rancúnies, mala voluntat, etc.) ens produeixen bloquejos i sensació de desànim

Així, les neteges energètiques serveixen per renovar la nostra pròpia energia i espantar les negatives.
El necessitem tant com dutxar-nos per treure’ns la brutícia acumulada durant el dia a dia. El mateix que el cos, el camp energètic precisa estar net per seguir superant obstacles i fer-nos més forts i, en definitiva, més feliços.
És recomanable dur a terme una neteja energètica de forma periòdica per mantenir el camp energètic equilibrat i positiu.
Així mateix, els llocs que freqüentem, la nostra pròpia llar com el nostre negoci o lloc de treball, es van impregnant de les energies de les persones que l’habiten, treballen o simplement passen

És totalment necessari que tots nosaltres ens fem regularment neteges energètiques de l’aura o dels nostres camps bioenergètics per facilitar l’eliminació d’estats negatius de la ment i de les emocions.

Amb l’ambient equilibrat aconseguirem descansar millor, sentir-nos més relaxats i concentrar-nos en les nostres tasques, amb un estat d’ànim més positiu i distès.

Reiki – Teràpies Energètiques

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Teràpies energètiques

  Reiki

  Amb el Reiki es mobilitza l’energia vital mitjançant un terapeuta que fa de canal, a través d’aquest, l’energia es restableix i es reequilibra. Està especialment indicat per alteracions emocionals. El Reiki treballa amb l’energia amb la vibració més elevada posible al món material en el que vivim, relacionada amb l’energia espiritual.

  Acupuntura

  L’acupuntura és una eina de la medicina xinesa, aquesta es basa en el concepte del chi (o energía vital), que recorre el cos de la persona. El chi regula l’equilibri espiritual, emocional, mental i físic i està afectat per les forces oposades del yin i el yang. Una no és millor que l’altra, sino que són forces complementàries.

  Neteges Energètiques

  Les neteges energètiques serveixen per renovar la nostra pròpia energia i espantar les negatives. El necessitem tant com dutxar-nos per treure’ns la brutícia acumulada durant el dia a dia. És recomanable dur a terme una neteja energètica de forma periòdica per mantenir el camp energètic equilibrat i positiu.