Project Description

Amb el Reiki es mobilitza l’energia vital mitjançant un terapeuta que fa de canal, a través d’aquest, l’energia es restableix i es reequilibra.
Està especialment indicat per alteracions emocionals.

El Reiki tradicional japonès va ser fundat al 1922 per Mikao Usui amb l’objectiu d’assolir un estat de pau interior.

Com hem vist anteriorment amb l’acupuntura, en la cultura oriental es parla del Qi, que és l’energia vital que dóna vida a tots els éssers vius. Aquesta energia té molt nivells (físics, emocionals, mentals, espirtuals…) i forma estructures complexes.

El Reiki treballa amb l’energia amb la vibració més elevada posible al món material en el que vivim, relacionada amb l’energia espiritual.

Aquesta es defineix com una energia emanada directament de la llum, l’energia divina, la font o Déu. Per això té unes grans funcions reparadores, re-equiibrants i re-energintzants.

Per tant, amb Reiki no es pretén modificar a la persona, sinó que es tracta d’una resintonització de les nostres vibracions amb les de l’univers, per establir-nos com “l’existència que hem de ser essencialment” i eliminar els desequilibris del cos i la ment.

El Reiki occidental ha incorporat el sistema energètic dels chackras amb la finalitat d’enriquir la pràctica curativa del Reiki. Serveix com ajuda a la teràpia i al diagnòstic. Però a la pràctica habitual es treballa sobre moltes més zones del cos.

Reiki – Teràpies Energètiques

Marian NomenEspecialista en teràpies energètiques
Loading...

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Teràpies energètiques

  Reiki

  Amb el Reiki es mobilitza l’energia vital mitjançant un terapeuta que fa de canal, a través d’aquest, l’energia es restableix i es reequilibra. Està especialment indicat per alteracions emocionals. El Reiki treballa amb l’energia amb la vibració més elevada posible al món material en el que vivim, relacionada amb l’energia espiritual.

  Acupuntura

  L’acupuntura és una eina de la medicina xinesa, aquesta es basa en el concepte del chi (o energía vital), que recorre el cos de la persona. El chi regula l’equilibri espiritual, emocional, mental i físic i està afectat per les forces oposades del yin i el yang. Una no és millor que l’altra, sino que són forces complementàries.

  Neteges Energètiques

  Les neteges energètiques serveixen per renovar la nostra pròpia energia i espantar les negatives. El necessitem tant com dutxar-nos per treure’ns la brutícia acumulada durant el dia a dia. És recomanable dur a terme una neteja energètica de forma periòdica per mantenir el camp energètic equilibrat i positiu.

  Teràpia de la Polaritat

  La teràpia de polaritat és un sistema terapèutic molt global i a la vegada té procediments clínics molt específics. Es basa en l'energia del ser humà com a connexió amb la part mental, emocional i física per a restablir la salut.

  Cromoteràpia

  La teràpia amb colors és un sistema de sanació que no substitueix altres tipus de teràpia, però pot ser de gran ajuda complementat amb altres tractaments.