Project Description

El Dol és un procés natural d’adaptació a un trencament d’un vincle.

Al llarg de la vida es viuen moltes pèrdues, algunes d’evolutives com la de la infantesa o l’adolescència i d’altres sobrevingudes.

Poden viure diferents processos de Dol per situacions com la separació de la parella, el trencament d’una amistat, la mort d’un familiar, un canvi d’escola, etc.

En el procés del Dol es pot passar per diferents fases:

 • Impacte, en què s’experimenta el xoc emocional i es viu una sensació de desconcert i irrealitat.
 • Evitació, en què es vol fugir d’una situació dolorosa i minimitzar-ne l’impacte.
 • Dolor, en què se n’és més conscient i se sent més la pèrdua en tots els àmbits.
 • Integració, en què “s’accepta” què ha passat i s’interioritza en el dia a dia.

T’acompanyem a transitar el teu Dol per poder dur-lo a un bon lloc en la teva vida quotidiana i poder conviure amb la teva pèrdua d’una manera més saludable.

Terapeuta

ElenaTerapeuta del Dol

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Consultes

  Terapia Emocional i Psicología

  La Bioneuroemoció és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d'un comportament. Psicología-Un enfocament integratiu El tractament psicològic pot enfocar-se des de nombroses perspectives.

  Acompanyament al Dol

  Al llarg de la vida es viuen moltes pèrdues, algunes d'evolutives com la de la infantesa o l'adolescència i d'altres sobrevingudes. Poden viure diferents processos de Dol per situacions com la separació de la parella, el trencament d'una amistat, la mort d'un familiar, un canvi d'escola,

  Teràpia Gestalt

  La Teràpia Gestalt s'enfoca fonamentalment en els processos, l'atenció recau en el “aquí i ara”; en el que s'està pensant i sentint, no en el que podia haver estat o hauria de ser.

  Teràpia Sistèmica

  Dins la configuració de la nostra vida pertanyem a diversos sistemes: el nucli familiar és el principal, empresarial, relacional… Les amistats i els companys d’activitats són altres sistemes, en què interactuem diàriament, i dels quals rebem valors, idees o actituds que ens conformen al llarg del temps.

  Cartes OH

  Les Cartes OH ens ofereixen la possibilitat posar llum a les nostres ombres, per a tenir un major camp de visió i poder triar el camí a seguir.

  Dietètica i Nutrició

  El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un contexte de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.