Tot l’Univers és energia. Nosaltres mateixos estem envoltats i fets d’energia.

El nostre dia a dia, la feina, l’estrès, la família, les preocupacions a què estem sotmesos en major o menor mesura, tant pròpies com alienes, la influència de la gent que ens envolta, tant coneguda com desconeguda. Tots aquests factors ens provoquen cansament, insomni, bloqueig mental. Tot això ens fa estar baixos o fins i tot mancats d’energia.

Això sense parlar de les persones que tenen la capacitat d’absorbir la nostra energia positiva, siguin o no conscients, així com tota aquella gent que amb la seva actitud negativa (enveges, gelosia, rancúnies, mala voluntat, etc.) ens produeixen bloquejos i sensació de desànim.

Així, les neteges energètiques serveixen per renovar la nostra pròpia energia i espantar les negatives. El necessitem tant com dutxar-nos per treure’ns la brutícia acumulada durant el dia a dia. El mateix que el cos, el camp energètic precisa estar net per seguir superant obstacles i fer-nos més forts i, en definitiva, més feliços.

És recomanable dur a terme una neteja energètica de forma periòdica per mantenir el camp energètic equilibrat i positiu.

Així mateix, els llocs que freqüentem, la nostra pròpia llar com el nostre negoci o lloc de treball, es van impregnant de les energies de les persones que l’habiten, treballen o simplement passen.

És convenient fer neteges per mantenir l’equilibri i desterrar tota empremta de negativitat en l’entorn. Amb l’ambient equilibrat aconseguirem descansar millor, sentir-nos més relaxats i concentrar-nos en les nostres tasques, amb un estat d’ànim més positiu i distès.

És totalment necessari que tots nosaltres ens fem regularment neteges energètiques de l’aura o dels nostres camps bioenergètics per facilitar l’eliminació d’estats negatius de la ment i de les emocions.

Amb les neteges energètiques vam aconseguir desfer o eliminar, pors, tristesa, angoixa, emocions negatives, depressions, etc.

Aquestes neteges s’han de fer per un professional, amb això aconseguirem resultats sorprenents i ràpids.

Totes les cultures han realitzat aquest procés durant milers d’anys aconseguint excel·lents resultats.

Neteges energètiques - Teràpia energètica

Marian Nomen
Maestra Reiki

Demana una cita prèvia

Altres teràpies naturals i energètiques

Tens algun dubte?

Contacta amb nosaltres