Project Description

TERAPIA EMOCIONAL o BIONEUROEMOCIÓ

és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d’un comportament, d’una situació repetitiva o d’un símptoma físic o malaltia.

És una escolta biològica no psicològica. Tot símptoma té un sentit biològic, és a dir ens dóna una informació, què m’està dient aquest símptoma? ¿Per què la meva biologia s’està comportant d’aquesta manera? Es o tracta d’entendre la malaltia per tractar-la.

Es basa en trobar l’emoció bloquejada per fer-la conscient i així poder alliberar-la i transformar-la. Reconèixer els programes inconscients a través de l’estudi de l’arbre genealògic per poder canviar-los.

L’objectiu en consulta és el d’acompanyar a la persona a ser responsable de la seva vida, oferir-li els recursos necessaris que li permetin realitzar canvis que li permetin al seu torn recuperar la seva salut i el seu benestar.

Les eines que fem servir a consulta són PNL i Hipnosi Ericksoniana que ens permeten accedir a l’inconscient del consultant en plena consciència i fer els canvis d’informació necessaris.

Una consulta a Bioneuroemoció acompanya al consultant a prendre consciència de la informació que li dóna el símptoma.

La Bioneuroemoció no substitueix cap tractament mèdic o al·lopàtic que el consultant aquest duent a terme, ni exclou a cap d’ells.

PSICOLOGIA

Un enfocament integratiu

El tractament psicològic pot enfocar-se des de nombroses perspectives. Cada professional de la psicologia pot *utilitzar diferents eines depenent de la seva formació i experiència.

Per a mi és molt important acompanyar a les persones al fet que resolguin les seves necessitats amb una mirada holística o enfocament integratiu.
Tindrem en compte la totalitat de la persona no únicament la crisi o situació actual que l’ha portat a consulta.
És essencial considerar ment, cos, pensament i història de vida amb l’objectiu de trobar els patrons de comportament que generen malestar perquè aconsegueixis reconnectar amb la teva essència, sanar les teves ferides i potenciar la teva persona.

Autoestima
-Estrès i ansietat
-Depressió
-Inseguretats
-Dependència emocional
-Preocupació excessiva
-Gestió emocional
-Sensació de buit, inestabilitat
-Creences limitants
-Acceptació i perdó
-Trastorns de la conducta alimentaris
-Mindfulness
-Fòbies
-Família
-Millorar el maneig dels conflictes.

Terapueta

Esther CampilloDiplomada en Bioneuremoció
Psicologa Col.legiada Núm. 31258

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Consultes

  Terapia Emocional i Psicología

  La Bioneuroemoció és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d'un comportament. Psicología-Un enfocament integratiu El tractament psicològic pot enfocar-se des de nombroses perspectives.

  Acompanyament al Dol

  Al llarg de la vida es viuen moltes pèrdues, algunes d'evolutives com la de la infantesa o l'adolescència i d'altres sobrevingudes. Poden viure diferents processos de Dol per situacions com la separació de la parella, el trencament d'una amistat, la mort d'un familiar, un canvi d'escola,

  Teràpia Gestalt

  La Teràpia Gestalt s'enfoca fonamentalment en els processos, l'atenció recau en el “aquí i ara”; en el que s'està pensant i sentint, no en el que podia haver estat o hauria de ser.

  Teràpia Sistèmica

  Dins la configuració de la nostra vida pertanyem a diversos sistemes: el nucli familiar és el principal, empresarial, relacional… Les amistats i els companys d’activitats són altres sistemes, en què interactuem diàriament, i dels quals rebem valors, idees o actituds que ens conformen al llarg del temps.

  Cartes OH

  Les Cartes OH ens ofereixen la possibilitat posar llum a les nostres ombres, per a tenir un major camp de visió i poder triar el camí a seguir.

  Dietètica i Nutrició

  El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un contexte de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.