Project Description

En el nostre subconscient es troba tota la informació necessària per a portar-nos a un lloc millor, mitjançant els nostres propis recursos. Quan ens comprenem, s’expandeixen les nostres limitacions i sorgeix la possibilitat de ser lliures per a poder triar com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb la resta del món.
Les Cartes OH, són un vehicle perfecte, per a iniciar aquest viatge.
Sovint no tenim en compte d’on venim, i inconscientment descuidem el nostre nen interior, sense adonar-nos, que és present en les respostes, resistències i patrons de conducta de la nostra vida quotidiana.
Mitjançant les Cartes OH, podem veure les necessitats d’aquest nen i donar-li l’espai que necessita i es mereix perquè ens permeti afrontar les nostres relacions des de l’adult que som.
Les Cartes OH es componen de dues baralles de 88 imatges i 88 paraules. Mitjançant l’associació, faciliten a l’accés al subconscient, mostrant de manera gràfica, aquells punts cecs que no podem, no sabem o no volem veure i ens condicionen en forma de repetició de patrons, creences, desviaments, traumes, símptomes en definitiva, les Cartes OH ens ofereixen la possibilitat posar llum a les nostres ombres, per a tenir un major camp de visió i poder triar el camí a seguir.
Quan un comprèn, no necessita canviar res, pot triar, ja que s’Allibera i quan això succeeix, TOT, simplement tot, canvia.

Terapeuta

Elena

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Consultes

  Teràpia Gestalt

  La Teràpia Gestalt s'enfoca fonamentalment en els processos, l'atenció recau en el “aquí i ara”; en el que s'està pensant i sentint, no en el que podia haver estat o hauria de ser.

  Cartes OH

  Les Cartes OH ens ofereixen la possibilitat posar llum a les nostres ombres, per a tenir un major camp de visió i poder triar el camí a seguir.

  Dietètica i Nutrició

  El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un contexte de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.

  Terapia Emocional/Psicología

  La Bioneuroemoció és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d'un comportament, d'una situació repetitiva o d'un símptoma físic o malaltia.