Project Description

La dietètica és la ciència que estudia les relacions pràctiques entre alimentació, salut i enfermetat.

L’alimentació és el pilar bàsic en el que se sustenta la nostra salut i és la teràpia més eficaç per lluitar contra la malaltia

Una alimentació inadequada pot ser la causa de moltes enfermetats (autoinmunes, al.lèrgiques, degeneratives, metabòl.liques i oncològiques), “som el que mengem” i en funció de com ho fem sumarem o restarem en salut i benestar al nostre organisme.

Les necessitats nutricionals varien al llarg de la nostra vida i no és el mateix alimentar-se en la infància que en la vellesa. Una dieta adequada a les diferentes etapes ens proporcionarà salut i benestar.

El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un contexte de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.

L’objectiu és fer educació nutricional per transmetre hàbits alimentaris saludables que ens ajudin a millorar el nostre estil de vida a través d’unes pautes dietètiques personalitzades i adaptades a les necessitats individuals de cada persona.

L’objectiu final és arribar a ser autosuficients i competents amb la nostra alimentació, basada en una relació positiva amb allò que mengem.

Com bé deia Hipòcrates, considerat el metge més il.lustre de l’antiguitat, “Que el teu aliment sigui la teva medicina, i que la teva medicina sigui el teu aliment”. I que aquest pensament sigui el camí per responsabilitzar-nos de la nostra alimentació.

Dietètica i Nutrició

Rosa GordonNutricionista

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Consultes

  Terapia Emocional i Psicología

  La Bioneuroemoció és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d'un comportament. Psicología-Un enfocament integratiu El tractament psicològic pot enfocar-se des de nombroses perspectives.

  Acompanyament al Dol

  Al llarg de la vida es viuen moltes pèrdues, algunes d'evolutives com la de la infantesa o l'adolescència i d'altres sobrevingudes. Poden viure diferents processos de Dol per situacions com la separació de la parella, el trencament d'una amistat, la mort d'un familiar, un canvi d'escola,

  Teràpia Gestalt

  La Teràpia Gestalt s'enfoca fonamentalment en els processos, l'atenció recau en el “aquí i ara”; en el que s'està pensant i sentint, no en el que podia haver estat o hauria de ser.

  Teràpia Sistèmica

  Dins la configuració de la nostra vida pertanyem a diversos sistemes: el nucli familiar és el principal, empresarial, relacional… Les amistats i els companys d’activitats són altres sistemes, en què interactuem diàriament, i dels quals rebem valors, idees o actituds que ens conformen al llarg del temps.

  Cartes OH

  Les Cartes OH ens ofereixen la possibilitat posar llum a les nostres ombres, per a tenir un major camp de visió i poder triar el camí a seguir.

  Dietètica i Nutrició

  El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un contexte de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.