Project Description

Tens problemes a l’hora de comunicar-te, trobades sexuals poc satisfactòries, dificultats per gaudir de la teva sexualitat en general? Atenent les particularitats de la teva persona farem servir dinàmiques per millorar les trobades sexuals i les eines necessàries per augmentar la capacitat de comunicació, goig i sentir plaer en solitud i en companyia.

 • Gestalt i Coaching sexual

Exploració cognitiva sexual

Comencem treballant des del punt cognitiu (mental) amb eines adquirides a la Gestalt i Coaching Sexual.

En aquestes sessions explorarem com ha estat i com és la teva sexualitat.

T’acompanyaré a descobrir quines són les creences, les idees, els pensaments que t’impedeixen viure una sexualitat satisfactòria.

 • Autoconeixement i desenvolupament personal per viure la sexualitat que tu vols.

Conèixer-se és important, prendre consciència de l’educació rebuda, quina és la religió que ha estat present de fons, quines han estat les experiències pròpies, tots aquests aspectes i més ens han influït i marcat des de la nostra infància fins avui.

 • Coneixent-te: el poder el tens tu.

Augmentaràs el coneixement sobre tu. Adquiriràs habilitats i eines per transformar allò que t’està dificultant viure la sexualitat que vols.

A qui va dirigit

 • Persones que tenen dificultats amb la sexualitat
 • Persones que tenen dificultats a l’hora d’interactuar amb altres persones, com ara escoltar i ser escoltada, posar límits i respectar-los, etc.
 • Persones que volen deixar de repetir situacions
 • Persones interessades a conèixer-se millor i transformar totes aquelles idees, creences, experiències que estan influenciant actualment la seva sexualitat

Terapia Parella i Sexualitat

Esther LázaroSobre Mi
Sóc Esther Lázaro

Vinc treballant durant trenta anys, profundament, a l’àmbit de la sexualitat.

Això m’ha mostrat infinites realitats sexuals permetent ampliar la mirada cap a l’Ésser Humà: trencant creences, judicis religiosos i culturals imposats.

“He tingut contacte amb l’Ànima humana al seu moment més vulnerable”

“A mesura que anava veient com la repressió ens impedia l’expressió autèntica del nostre Ser Sexual, el meu desig de llibertat interna es feia més fort portant-me a reavaluar el nostre comportament i l’educació sexual”.

Em vaig formar a Abordatge Terapèutic de la Sexualitat amb Albert Rams, on vaig entendre que és realment viure una sexualitat plena, connectada al cos, lliure de creences limitants o judicis.

Aquesta experiència em transformo ja que per primera vegada vaig ser conscient de totes les resistències internes que em suposava comunicar-me de manera veritable i directa amb l’altre.

La formació de Coaching Sexual amb EmocionarteCoaching, em va donar les eines pràctiques per canviar patrons conductuals en les nostres relacions íntimes.

Vaig incorporar el Massatge com a part del procés de sanació: Massatge Genital Conscient (Agustín Moreno Reyes), Massatge Tàntric (Maite Domènech), Massatge Correctiu de Centres d’Energia (Patricia Rios) i Quiromassatge (AMACVI).

A través de l’escolta dels cossos, vaig aprendre a portar la mirada cap al cor, despertant un gran sentiment de respecte, empatia i complicitat amb els altres.

El Tantra va ser una de les eines clau per a aquest despertar del cor i em vaig formar amb Maite Domènech com a mestra tàntrica.

Gràcies a la Formació Gestalt vaig acabar d’aprofundir l’acompanyament personal i grupal dels meus clients.

Actualment realitzant la formació Sexualitat integrativa a Espai TCI.

“Sóc una persona en constant aprenentatge i evolució, així que actualment segueixo formant-me en altres disciplines terapèutiques.”

Tens algun dubte?

CONTACTA AMB NOSALTRES

  Consultes

  Terapia Emocional i Psicología

  La Bioneuroemoció és una metodologia que ens permet trobar les claus emocionals que hi ha darrere d'un comportament. Psicología-Un enfocament integratiu El tractament psicològic pot enfocar-se des de nombroses perspectives.

  Acompanyament al Dol

  Al llarg de la vida es viuen moltes pèrdues, algunes d'evolutives com la de la infantesa o l'adolescència i d'altres sobrevingudes. Poden viure diferents processos de Dol per situacions com la separació de la parella, el trencament d'una amistat, la mort d'un familiar, un canvi d'escola,

  Teràpia Gestalt

  La Teràpia Gestalt s'enfoca fonamentalment en els processos, l'atenció recau en el “aquí i ara”; en el que s'està pensant i sentint, no en el que podia haver estat o hauria de ser.

  Teràpia Sistèmica

  Dins la configuració de la nostra vida pertanyem a diversos sistemes: el nucli familiar és el principal, empresarial, relacional… Les amistats i els companys d’activitats són altres sistemes, en què interactuem diàriament, i dels quals rebem valors, idees o actituds que ens conformen al llarg del temps.

  Cartes OH

  Les Cartes OH ens ofereixen la possibilitat posar llum a les nostres ombres, per a tenir un major camp de visió i poder triar el camí a seguir.

  Dietètica i Nutrició

  El concepte de control del pes no és fer-ho de forma ràpida i miraculosa, es tracta de fer-ho a un ritme adequat, dintre d’un contexte de salut amb una dieta personalitzada, sana i equilibrada, sense restriccions nutritives.